وقتبخیر سوالات کلی داشتم که به نظرم رسید در یک موضوع مطرح کنم. اگر پاسخی دادید ، لطف کنید پیشنهاد هم بدید که هر سوال مناسب کدوم دستهبندی بود تا برای مراتب آتی در همون دسته عنوان رو مطرح کنم
1_ موضوعی که میخواستم چک کنم درباره Metadata و Properties هستش.
من تجربه نگهداری متادیتاهای زیادی از خودم دارم و سالهاست متوجه شدم که هر چیزی در بلندمدت ارزشمند نیست ، مخصوصا با احتساب هزینه ثبتی که با خودش داره. سوالی که ارتباط بین لینک شدن و ثبت متادیتا هستش. آیا منطقی ، روش یا پیشنهادی هست که ما بفهمیم چقدر این متادیتا ها رو بهم لینک بدیم مفیده و در دام اطلاعات حجیم نیوفتیم؟ یکجورهایی میخوام تشخیص بدم که مرز ورود به اندازهگیری زیاد کجا هستش.
2_ بعضی مقالات در " چهارچوب انتشار" کامل نشدند یا چند جا غلط تایپی دارند. آیا هنوز ویراستاری تموم نشده و لازم نیست برای تصحیح لینک بدم؟ اگر نه کجا میتونم بهشون اشاره کنم؟
3_ در ابسیدین وقتی تقویم فارسی رو نصب کردم و به امروز لینک میدم ، صفحه امروز در کلی ترین فولدر ایجاد میشه. تنظیمات تقویم رو دقیق انجام دادم و حتی پلاگین Daily note اصلی رو هم تنظیمات مختلفی کردم اما هنوز نوت جدید تاریخی وارد فولدر کلی میشه. آیا برای همه همین طوره ؟ امکان درگ کردن در فولدر مخصوص وجود داره اما اگر خودش اینکار رو انجام بده ، لزوم انجام دستی رو نداره دیگه. راه حلی هست؟
4_ در اجرا کردن روش PARA سوالی داشتم. در مثالی که در صفحه معرفی PARA هست ، تیاگو فورته مثال هایی از دستهبندی خودش گذاشته. تفاوت " پروژه کتاب" تیاگو فورته با " حوزه کتاب" تیاگو فورته چیه؟ منظورم اینکه اطلاعاتی که تمایز یافتن ، چی هستند. چطور اطلاعات یک موضوع به حوزه رفتن و اطلاعاتی دیگری از همون موضوع به پروژه؟ ( یعنی ممکنه که پروژه نوشتن کتاب تموم بشه اما حوزه مرتبط با کتاب مدت طولانیتری باز باشه؟ )
امیدوارم این سوال من ریزبینی بی نتیجهای برداشت نشه ، برای من فهمیدنش لازم و کاربردی هستش.