Originally published at: چطور قابلیت سینک در ابسیدین را با کمترین هزینه فعال کنیم؟ - کارفکر
در دنیای امروز، دسترسی به اطلاعات و نوتهایمان در هر جایی و هر زمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. ابسیدین یکی از ابزارهای قدرتمند برای یادداشتبرداری و مدیریت دانش است که به صورت پیشفرض فایلها را در کامپیوتر کاربر ذخیره میکند. چالش اصلی در دسترسی به این دادهها از دستگاههای مختلف است. وقتی که میخواهید…
سلام، فکر کنم با گیتهاب بتونید به شرایط مشابه برسیم البته به نظرم لیارا و S3 عملکردش بهتر باشه در حالت کلی ولی git خوبی که داره اینه که به صورت کامیت هست و میشه سابقه نوت هارو تا مدت خیلی طولانی داشته باشی و دیدم بالای ۱۰ هزار کامیت و … ازش. گیتهاب برای فایل های سنگین هم از git lfs به قول معروف استفاده می کنه که فکر کنم ۲ گیگ باشه ولی خب گیتهاب دست آدم خیلی بازتره و میشه فایل های سنگین رو در گوگل درایو یا درایو های دیگه داخلی نگه داری کرد تا s3 و github. نیاز باشه آموزش هم براش آماده می کنم در حالت کلی
سلام
تشکر از شما بابت مشارکت در انجمن کارفکر
شما خودتون از گیت برای سینک ابسیدین استفاده کردین؟
اگر آموزشش رو همینجا به اشتراک بذارید ممنون میشم.
سلام
خواستم تجربه ام رو اینجا بنویسم.
حدود 2 سال هست با نرم افزار syncthing در موبایل و ویندوز و رابطش در ویندور (synctrizor) همه والت هام رو بدون نیاز به محیط ابری و به صورت مستقیم با هم سینک می کنم.
خیلی راضیم.
مشکلی نیست خیلی سخت نیست با گیتهاب ولی به نظرم راحتترینش gdrive شاید باشه که با همین افزونه انجام میشه که خودتون گذاشتید که ۱۵ گیگ فضا داره و مردم تقریبا بلدن کار با گوگل رو. البته خودم هنوز خیلی با ابسیدین کنار نیومدم و دارم کم کم باهاش کار کردن رو یاد میگیرم.(مدت طولانی داشتم ابسیدیان ولی نشد باهاش کار کنم، برای همین اطلاعاتی دربارش دارم در حالت کلی) همراهتون خواهم بود در هر مرحله